form-login

Autentificare  \/ 

logo contrade

DistributieDISTRIBUTIE
in toata tara

Exclusive ClubGARANTIE
2 ani  

icon-4CONSULTANTA
Gratuita Online

Sectiune
Raport aspect
Janta
banner-ozka



Politica de confidentialitate

cu privire la pelucrarea datelor cu caracter personal de catre CONTRADE SRL in conformitate cu GDPR

ANGAJAMENT DE CONFORMARE

1. Ce este GDPR
    Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor sau “GDPR”, denumit in continuare GDPR) - care a intrat in vigoare la data de 25.05.2018 - este noua lege privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora din Uniunea Europeana, elaborata pentru a oferi persoanelor fizice un control mai bun asupra informatiilor cu caracter personal despre acestea si care genereaza anumite obligatii pentru organizatiile care colecteaza, manipuleaza, utilizeaza sau analizeaza aceste date.
    In sensul GDPR, CONTRADE SRL (cu sediul social in Brasov, str. Vulcan nr. 42, nr. ordine la Registrul Comertului J08/355/1992, CIF RO1112142), detinatorul acestui site, este operator de prelucrare a datelor cu caracter personal.

    Dorim sa va asiguram ca depunem toate eforturile pentru a ne conforma acestei prevederi legale si pentru a va respecta drepturile si libertatile fundamentale.

    Nu inregistram si/sau prelucram date personale sensibile, cum ar fi: originea rasiala, originea etnica, opiniile politice, credințele religioase, credintele filosofice, apartenența la un sindicat, date genetice, biometrice, legate de starea de sanatate, de viata sau orientare sexuala.

    Nu utilizam mijloace automate sau partial automate de creare de profiluri, bazate pe datele Dumneavoastra cu caracter personal; nu va evaluam si nu facem previziuni legate de comportamentul Dumneavoastra, in baza unor decizii automate sau partial automate.

2. In ce scop gestionam si utilizam datele Dumneavoastra cu caracter personal

CONTRADE SRL utilizeaza datele Dumneavoastra cu caracter personal in mod exclusiv in urmatoarele scopuri:

2.1. Pentru prestarea serviciilor oferite de site-ul contrade.ro

a) Preluarea, prelucrarea, facturarea si expedierea comenzilor Dumneavoastra;
b) Solutionarea tuturor problemelor legate de comenzi (anulari, modificari, returnari de produse, rambursari sau altele asemenea, enumerarea nefiind exhaustiva);
c) Asigurarea, la cerere, a suportului tehnic si a consultantei cu privire la produsele prezentate sau, la modul general, in domeniul anvelopelor.

2.2. In scopuri de marketing

In dorinta de a pastra legatura cu Dumneavoastra, va putem transmite prin email urmatoarele comunicari:
• Oferte comerciale;
• Promotii;
• Informatii utile de natura tehnica;
• Noutati, stiri in domeniu;
• Alte comunicari de marketing.

    Cu privire la aceste comunicari: puteti refuza oricand primirea acestora prin accesarea link-ului de dezabonare din subsolul oricarui newsletter primit de la noi sau transmitand o solicitare prin email la adresa contrade @ contrade.ro. Dupa dezabonare, nu veti mai primi nici un astfel de mesaj prin email.

3. Cum se proceseaza si utilizeaza datele Dumneavoastra cu caracter personal
Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal despre Dumneavoastra se realizeaza de catre CONTRADE SRL. Datele sunt stocate pe servere securizate si cu acces restrictionat. Asiguram redundanta datelor, astfel incat acestea pot fi oricand recuperate in cazul unui accident tehnic.
Pentru eficientizarea si automatizarea comunicarii, compania noastra poate utiliza o platforma de marketing online cu sediul in afara Uniunii Europene. Datele Dumneavoastra personale pot fi transferate catre acest partener certificat conform Scutului de confidentialitate UE-SUA, (EU-U.S. Privacy Shield) si Elvetia-SUA (Swiss-U.S. Privacy Shield), in conditii protejate in privinta respectarii conditiilor impuse de GDPR si a drepturilor si libertatilor Dumneavoastra fundamentale. Puteti oricand solicita detalii despre acest posibil transfer, transmitand o solicitare prin email la adresa contrade @ contrade.ro.

Pentru livrarea bunurilor comandate de Dumneavoastra prin intermediul platformei online contrade.ro, transferam urmatoarele date catre firmele de curierat cu care avem relatii contractuale sau catre cele indicate de Dumneavoastra in comanda:
- Numele sau denumirea destinatarului (persoana fizica sau juridica);
- Adresa de livrare;
- Numar de telefon de contact, adresa de email;
- Numele persoanei de contact.

Firmele de curierat cu care avem contracte de prestari servicii de livrari sunt:
- Fan Courier (aici politica Fan Courier cu privire la GDPR)
- Urgent Cargus (aici politica Urgent Cargus cu privire la GDPR)

    Pentru alti curieri, indicati de Dumneavoastra, va veti asuma politica acestora de respectare a regulilor de prelucrare a datelor cu caracter personal.

    Datele Dumneavoastra cu caracter personal nu se transmit, vand, transfera, afiseaza sau supun altor forme de dezvaluire, catre alte entitati. Exceptiile reprezinta situatiile prevazute de lege (solicitarea scrisa a organelor /institutiilor abilitate ale statului) sau situatii legate de apararea intereselor noastre legitime, cum ar fi masuri de protectie a site-ului contrade.ro impotriva atacurilor cibernetice, a fraudarii sau impotriva altor riscuri asemanatoare.

4. Drepturile Dumneavoastra privind protectia informatiilor cu caracter personal si modalitatile de exercitare

Conform GDPR, aveti urmatoarele drepturi:

a) Dreptul de a fi uitat
Oricand, puteti solicita aceasta optiune, care va avea ca efect stergerea permanenta a datelor Dumneavoastra personale din evidentele noastre. Pentru a va folosi de acest drept, transmiteti o solicitare pe adresa de e-mail contrade @ contrade.ro. Vom elimina datele Dumneavoastra inclusiv din lista entitatilor dezabonate;

b) Dreptul la opozitie
Puteti interzice oricand, fara invocarea vreunui motiv, utilizarea datelor Dumneavoastra personale in anumite scopuri. Pentru aceasta, transmiteti o solicitare prin e-mail la contrade @ contrade.ro ;

c) Dreptul la rectificare
Aveti dreptul sa va rectificati sau sa va completati datele personale. Cea mai simpla modalitate de a va accesa acest drept este utilizarea linkului de actualizare a profilului din subsolul oricarui newsletter primit de la noi sau, altfel, prin transmiterea unei solicitari prin e-mail la contrade @ contrade.ro ;

d) Dreptul la acces
Aveti dreptul sa cunoasteti toate datele detinute/gestionate/transferate de noi. Pentru a va folosi de acest drept, transmiteti un e-mail pe adresa contrade @ contrade.ro. Datele va vor fi transmise in format csv. ;

e) Dreptul la portabilitate
Puteti solicita ca datele Dumneavoastra sa fie transferate catre alta organizatie, cum ar fi, de exemplu, daca doriti sa renuntati la primirea de comunicari prin intermediul platformei utilizate de compania noastra in favoarea altei platforme sau entitati. Intr-un asemenea caz, datele Dumneavoastra vor fi transferate in format csv. Transmiteti o solicitare scrisa pe adresa contrade @ contrade.ro .

f) Deptul la plangere
In cazul in care considerati ca aveti motive intemeiate, aveti dreptul de a depune o plangere catre o autoritate de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal din Uniunea Europeana.
In Romania, aceasta este:
Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1 Bucuresti, cod postal 010336
Telefon: 0318 059211, 0318 059212
Email: anspdcp @ dataprotection.ro

Am aprecia in mod deosebit daca, inaintea depunerii vreunei plangeri, ne veti contacta in prealabil, comunicandu-ne motivul reclamatiei Dumneavoastra. Va asiguram ca, intr-un asemenea caz, vom lua masuri neintarziate de remediere. Astfel, timpul dedicat unei circumstante oricum neplacute va putea fi alocat unei activitati cu adevarat folositoare. Va multumim.

Abonati-va la Newsletter

Contactati-ne

Pentru orice intrebari suplimentare va rugam contactati-ne:

Contact

Fii alaturi de noi

share 2share 2

All medicines may cause side effects, but many people have no, or minor, side effects buy remeron online